jag vet inte riktigt!

Skolan går jätte bra, gjorde mitt första prov i matte förra veckan, 2poäng från ett vg kände mig ganska duktig :)
vi har ganska långa dagar på skolan ändå är de bara två dar.
Praktiken går jätte bra ska få en instruktörs utbildningen på senare dagar fyfan vad kul :) sen börjar mitt nya liv imorgon med ett eget program på gymmet så de blir mycket träning för att hålla formen :)

På onsdag har jag och jonny varit tsm 1½år <3 Känns inte riktigt verkligt om jag ska vara ärlig, ännu fattar jag inte hur han valt mig av alla personer som finns. Jag har väll bara för mycket tvivel på mig själv om man ska vara ärlig. Får försöka komma över sånna saker om att han kan hitta nån bättre för om han ville de skulle han redan gjort de, för jag vet själv att till sist förstör det ett förhållade.

Hade också ett tappert försök att sluta röka i sommras men icke hade jag styrkan att sluta ;P så här fortsätter man bara! helt sjukt egentligen att man håller på att slösa pengar på en sak man blir sjuk av? vad konstoga vi människor är ändå, att man slösar pengar på sånna saker. Jag röker mest LM ibland blir de Marboro, John silver och Camel, men oftas LM och dom kostar 41kr och de går ju et paket på 2 dagar ändå så de blir ganska mkt pengar man slösar! Jag får väll rycka upp mig snar och sluta! :)

auk

RSS 2.0